Raatuse Hambaravi on Confido Terviselahenduse koostööpartner

Raatuse Hambaravi on Confido Terviselahenduse koostööpartner

26.06.2024

Confido Terviselahenduse uus koostööpartner on Raatuse Hambaravi.

Raatuse Hambaravi teenuste hulka kuuluvad nii laste hambaravi, täiskasvanute hambaravi kui ka proteesimine ja erakorralise esmaabi osutamine.
Nende tegevuse juhtmotiivideks on pädevus, personaalsus ja privaatsus. Moodsa tehnoloogia, materjalide ja kõrgetasemelise väljaõppe saanud hambaarstid võimaldavad muuta kogu hammaste ravimise protsessi kiireks ja valutuks. Nad soovivad pakkuda suurepärase kvaliteediga hambaravi, kus terviklik teenuste valik võimaldab parimal moel lahendada ka kõige keerukamaid hammaste tervisega seotud ravijuhte. 

Hambaravi asub Tartus, Raatuse Tervisekeskuses, Raatuse 21.
Täpsema info spetsialistide ja pakutavate teenuste kohta leiate siit.

Confido Terviselahendus hüvitab hambaravi kindlustuskaitse raames hambaarsti visiidi- ja konsultatsioonitasu, sealhulgas suuhügieenitoimingud, ambulatoorsed kirurgilised hambaraviteenused, juure- ja igemeravi ning proteesimise, kroonimise ja implantaatidega seotud kulud.

Külastades Confido Terviselahenduse partnerit ning teavitades Terviselahenduse olemasolust, tagatakse kindlustatule murevaba arveldamine. See tähendab, et kindlustatu tasub vaid omavastutuse või hüvitislimiidi ületuse eest kas kliinikus kohapeal või arve alusel ning ülejäänud arveldused tehakse tema eest. Uuri lähemalt siit.